F L T V 1
May 2015

Crucea Roșie Vrancea are un reprezentant în Consiliul Național al SNCRR

Instituția vrânceană de caritate a fost evidențiată pentru activitățile derulate la nivel local, îndeosebi în partea de social și proiecte
Conducerea Filialei de Cruce Roșie Vrancea a participat, zilele trecute, la Adunarea Generală de Alegeri a Societății Naționale a Crucii Roșii Române (SNCRR), în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a instituției. Totodată, fostul președinte, Mihaela Geoană, aflat la finalul celui de-al doilea mandat, a prezentat raportul activității sale în perioada 2007-2015. În cadrul acestei Adunări Generale, Alteța Sa Regală (ASR) Principesa Margareta a României a fost aleasă pentru funcția de președinte al SNCRR, iar medicul Raed Arafat (Filiala Argeș) și omul de afaceri Viorel Cataramă (Filiala Ilfov) au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți.
Aleasă cu majoritate de voturi, ASR Principesa Margareta a României și-a exprimat
„convingerea că demersul meu de a prelua calitatea de Președinte al Crucii Roșii Române este benefic și potrivit pentru cauza acestei prestigioase organizații.
Cred că mă voi bucura de încrederea dumneavoastră și că vom putea acționa corespunzător și în spiritul Valorilor Fundamentale ale Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie”.

6crucea rosie517 DA

Citește articolul...