F L T V 1

Ajutoare olandeze, la Crucea Roșie Vrancea

Șaptesprezece reprezentanți ai Asociației PEP Heesch din Olanda, conduși de președintele Harie Roelovs, au sosit la Filiala de Cruce Roșie Vrancea cu un consistent și tradițional transport umanitar. Este vorba de tiruri pline cu îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte de mobilier și anume: paturi, noptiere, mobilier sanitar și multe altele, dar și materiale necesare renovării interioare a Școlii din Haret.
Ajutoarele aduse anual de reprezentanții acestei asociații, prietenă veche a Crucii Roșii Vrancea, sunt destinate în principal beneficiarilor centrelor rezidențiale ale instituției vrâncene de caritate. Acestea vor fi, de altfel, vizitate de olandezi, care vor merge pe parcursul săptămânii atât la locuințele protejate „Micul Rosmalen” din Oreavu, „Acasă” din Gugești, „Casa Bavareză” din Vîrteșcoiu, Adăposturile de Noapte din Focșani, Locuința protejată din satul Beciu, Centrul de Asistență și Suport pentru Persoane Vârstnice din satul Ghimicești comuna Fitionești, etc.
„Această Asociație este o veche prietenă și parteneră a Filialei de Cruce Roșie Vrancea. Ei organizează anual un transport umanitar destinat rezidenților noștri, lucru pentru care le mulțumim”, a declarat Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea.

Sursă: monitorulvn.ro